Behandelingen

PMU Ombré Powder Brows

Ombre powder brows is een semi permanente make-up techniek waarbij er kleine stipjes in de huid worden gezet wat een zacht poederig effect geeft dat lichter aan de voorkant begint en donkerder aan de staart van de wenkbrauwen. Perfect voor mensen met een drukke agenda of wanneer je gewoon mooiere wenkbrauwen wilt.
Het resultaat blijft zitten voor 1,5/3 jaar. Daarna vervaagt het langzaam.

Boek nu

Lashlift (Lash botox)

Een lashlift zorgt voor een krul in de natuurlijke wimpers. Je wimper haartjes worden om siliconen pads gekruld, gefixeerd met een speciale Last Lift lotion en vervolgens (optioneel) geverfd. Hierdoor blijven de natuurlijke wimpers 6-8 weken gekruld. Ook is het een optie om de last botox erbij te doen, dit is een lotion die de wimpers een boost geven en de groei stimuleert.

Boek nu

One by one wimper extensions

One by one techniek is een behandeling waarbij er één wimperextensions op één natuurlijke wimper wordt geplaatst. Hierdoor kunnen we de wimpers verlengen en dit zorgt voor extra krul en een mooie en natuurlijke volume.

Boek nu

Browlift

De Brow lift is een manier om de wenkbrauwen in een bepaalde richting en style of vorm te krijgen die een paar weken blijft zitten. Dit doe ik met speciale lotions. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en het blijft ongeveer 6 weken zitten maar dit is wel afhankelijk van de groei cyclus van je wenkbrauwen.

Boek nu

Henna Brows

Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor henna wenkbrauwen. De henna hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid. Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid zitten, op de haartjes gemiddeld 6 weken (net zo lang totdat het haartje uitvalt).

Boek nu